Начало > Новини > Съдържание

Физическа и химическа характеристика на карбонова тръба

Dec 01, 2016

Карбонова тръба с висока якост, дълъг живот и устойчивост на корозия, качеството на светлината, предимствата на ниска плътност, широко използвани хвърчила, модели на въздухоплавателни средства, светлина скоба, панта PC оборудване, офорт машини, медицинско оборудване, спортни уреди и други машини и оборудване. Стабилност на размерите, електропроводимост, топлопроводимост, коефициент на топлинно разширение, самосмазващи и сеизмични абсорбция и поредица от отлични изпълнения. И с висок специфичен модул, умора, пълзене съпротива, устойчивост на висока температура, устойчивост на корозия, износоустойчивост и така нататък.

Недостатък е проводима (ω см--1.5x10-3), предимството е, че има много добра якост на опън (например брой 12000 нишки единица, неговата якост за kg/mm2--400).

За колко въглероден карбонова тръба производство директно определя неговите механични производителност и стойност. Карбонова тръба с характеристики, светлина, твърди, висока якост на опън, но трябва да се използва с особено внимание към електрическата енергия.