Начало > Новини > Съдържание

Първа северноамериканска конференция за пултрусия, която ще се проведе на 2017 в Атланта

Dec 24, 2016

Асоциацията на американските производители на композити (ACMA) и Европейската асоциация на производителите на пултрусионни технологии (EPTA) обявяват първата северно-американска конференция по пултрусията, която ще се проведе на 4-5 април 2017 г. в американския Маркиз Маркиз. Събитието ще събере лидери на индустрията за композитни материали, клиенти, производители и доставчици, за да обсъдят възможностите за pultrusion.

Конференцията ще включва презентации от международни лидери в областта на промишлеността с прогнози за тенденциите, нови приложения и технологии за патрулиране и нова информация за стандартите и качеството. Като част от партньорството, EPTA ще предостави на говорителите на европейските конференции. През следващата година ACMA ще предостави подкрепа за конференцията на EPTA през 2018 г. Заедно двете организации ще извлекат своята експертиза, за да дадат на северноамериканската индустрия за композити цялостно събитие, което включва международен поглед върху проблемите и тенденциите, свързани с пултурата.

"Много от членовете ни и много фирми в производството на композитни материали използват pultrusion за създаване на най-съвременни продукти от световна класа, които могат да бъдат приложени на широк спектър от пазари, включително строителство, инфраструктура, енергетика, космическа промишленост и автомобилостроене, "Казва Том Добинс, председател на ACMA.

"Като подчертаваме как се използва pultrusion в различни отрасли и пазарни сегменти, се надяваме да увеличим разбирането и познанията за ползите от pultrusion в цялата индустрия", казва Елмар Витен, управляващ директор на EPTA.

Онлайн регистрацията за конференцията ще бъде на разположение скоро. За повече информация посетете www.acmanet.org/pultrusion .