Начало > Новини > Съдържание

ACMA: Законът за развитие на водните ресурси в полза на производството на композити

Dec 24, 2016

Конгресът е приел Закона за подобряване на водната инфраструктура за нацията, обширен законопроект, който включва Закона за развитие на водните ресурси (WRDA) от 2016 г. WRDA предприема стъпки за насърчаване на критични подобрения в нашата водни пътища, пристанища и инфраструктура за питейна вода.

Асоциацията на американските производители на композити (ACMA) твърди, че това е победа за композитната промишленост, тъй като законодателството оправомощава американската армия на инженерите да изградят по-здрави и по-дълготрайни структури с композитни материали.

ACMA гласи:

През септември Сенатът прие своята версия на WRDA, която включва разпоредба, създадена от сенатор Шелдън Уайтхаус (DR.I.), който ръководи корпуса, за да изучава изпълнението на композити и други иновативни материали във водните ресурси. Също така прави препоръки относно способността им да подобряват ефективността на водната инфраструктура.

Окончателният законопроект включва езика от версията на Сената. ACMA работи с членове на двете камари, за да осигури включването на езика за обучение в окончателния пакет. Реп. Елизабет Ести (D-Conn.) Поведе усилията за изграждане на подкрепа за осигуряването в Камарата.

В допълнение към оценката на производителността на композитни материали и други иновативни материали в настоящите проекти на корпуса, разпоредбата ще дава препоръки за това как тези материали могат да бъдат използвани за изграждане на структури, по-малко податливи на корозия и структурна деградация. ACMA смята, че тази инициатива ще идентифицира данни, които ще позволят изграждането на инфраструктура от световна класа.