Висока якост стъклопласт гъвкава отразяващи алеята сняг оре маркери

Pulwell отразяващи алеята маркери са изработени от здрав стъклопласт, позволявайки им да издържат на тежки атмосферни условия без щети. За разлика от повечето други алеята маркери те са достатъчно гъвкави, за да огънете и се върнете към първоначалната им позиция, по-прощава ако удари и по-малко вероятно да повреди...

Информация за продукта

Pulwellотразяващи алеята маркериса изработени от здравфибростъклокоето им позволява да издържат на тежки атмосферни условия без щети.За разлика от повечето други алеята маркери те са достатъчно гъвкави, за да се огъват и връщане към техните първоначалното положение, по-прощава, ако удари и по-малко вероятно да повреди на автомобил броня или боя работа.

Основната цел на нашата алеята маркери е, че сте в състояние да видите пътя си през нощта или в лоши условия на шофиране. Маркерите на алеята ще ръководи драйвер светлини по алеята, безопасно и с увереност, осветяване на пътя към дома си, дори по тротоара до дома си.

Основните предимства на Pulwell отражателен алеята маркери


●Our фибростъкло е инженерство с най-траен комбинации на влакна

●No изкривяване

●No флуоресцентни картина изисква

●No разделяне от чукане

Имплантиран лесно неработеща

●Lightweight и лесен за ползване

●Requires по-малко пространство за съхранение

Разходите за подмяна на ●Fractional

●Easy и по-малко време, прекарано на земята инсталация


Вид продукт:фибростъкло алеята маркери
Материал:твърдо фибростъкло пръти с отразяваща лента
Повърхност:гладка
Размер:1/4”, 5/16”, 3/8”
Дължина:48" до 72" нормално
Приложение:сняг маркер, плуг залога маркер
Опаковка:картонени кутии

висока якост стъклопласт гъвкава отразяващи алеята сняг оре маркери идва от Pulwell - една от професионалните производители и доставчици в Китай. Предлага персонализирани услуги, ние каним ви да ни качество продукти, произведени в Китай на едро и проверка на ценоразпис и котировка с нашата фабрика.

Hot Tags: висока якост стъклопласт гъвкава отразяващи алеята снегорин маркери доставчици Китай, производители, завод, на едро, персонализирани, ценоразпис, Цена, котировка, произведени в Китай
Запитване

You Might Also Like