Ценово ефективни фибростъкло алеята сняг оре залога поляците

Pulwell фибростъкло алеята маркери са оборудвани с 360 степен отразяващи ленти, което им позволява да се види от всеки ъгъл, което го прави безопасен и лесен за да видите, защитна капачка в горния край и посочи дъното за лесно вмъкване. Също така предлагаме неотразяваща маркери както извор. Специално...

Информация за продукта

Pulwellфибростъкло алеятамаркериидват оборудвани с 360 степен отразяващи ленти, което им позволява да се види от всеки ъгълбезопасно и лесно да се види, защитна капачка в горния край и посочи дъното за лесно вмъкване.Също така предлагаме неотразяваща маркери както извор. В специално отразяващи алеята маркери предмет на уведомлението5/16 "X 48" дълго в цвят оранжево или жълто за разширен видимост ден и нощ, но също така са налични в разнообразие от различни размери, цветове и дължини.


SOME често използва с нашите отразяващи маркери: сняг махване маркерна, земя граница маркер, водосток маркер, маркер на алея, пътя маркер и т.н.


Вид продукт:фибростъкло сняг полюс маркер
Материал:твърдо фибростъкло пръти с отразяваща лента
Повърхност:гладка
Размер:1/4”, 5/16”, 3/8”
Дължина:48" до 72" нормално
Приложение:сняг дялове, оре колове
Опаковка:картонени кутии


Предимства:

1. поддръжка и няма ръжда, няма гниене

2. стъклопласт гъвкава шахта, която издържа на счупване дори в екстремни условия

2. електрически проводник

4.360 степен видими

5. лесно инсталиран


ценово ефективни фибростъкло алеята сняг оре залога поляците идва от Pulwell - една от професионалните производители и доставчици в Китай. Предлага персонализирани услуги, ние каним ви да ни качество продукти, произведени в Китай на едро и проверка на ценоразпис и котировка с нашата фабрика.

Hot Tags: ценово ефективни фибростъкло алеята снегорин залог поляците доставчици Китай, производители, завод, на едро, персонализирани, ценоразпис, Цена, котировка, произведени в Китай
Запитване

You Might Also Like