Обичай фибростъкло (GFRP) Pultruded пръти да посрещнат специфичните свойства и търсенето

Фибростъкло твърди пръчки може да се използва в широк спектър от приложения. Те са леки, гъвкави и много силна, не - проводима и не корозивни и са достъпни в широка гама от цветове. Освен много стандартни размери на фибростъкло пръти за различни приложения Pulwell също могат да направят...

Информация за продукта

Фибростъкло твърди пръчки може да се използва в широк спектър от приложения. Те са леки, гъвкави и много силна, не - проводима и не корозивни и са достъпни в широка гама от цветове.


Освен много стандартни размери на фибростъкло пръти за различни приложения, Pulwell също може да направи потребителски размер или форма да отговорят на специфичните свойства от материали дизайн, включително:


1. специални гъвкавост или скованост

2. висока якост на срязване

3. висока температура, устойчиви (Tg)

4.Anti статични

5. грапава повърхност или гладка повърхност с конкретен модел завърши

6. хибридни композиция с въглеродни влакна или Kevelar влакно

7. висока умора сила

8. специална изолация или проводимост

9. специални машинни или събрание


Вид продукт:compositerod


Материал:Фибростъкло подсилени полимер (GFRP) или хибридни влакна
Повърхност:по избор
Размер:по избор
Форма:по избор


Свържете се с нас запо-нататъкдискусия


обичай фибростъкло (gfrp) pultruded пръти да посрещнат специфичните свойства и търсенето идва от Pulwell - една от професионалните производители и доставчици в Китай. Предлага персонализирани услуги, ние каним ви да ни качество продукти, произведени в Китай на едро и проверка на ценоразпис и котировка с нашата фабрика.

Hot Tags: обичай фибростъкло (GFRP) pultruded пръти да посрещнат специфичните свойства и търсене доставчици Китай, производители, завод, на едро, персонализирани, ценоразпис, Цена, котировка, произведени в Китай
Запитване

You Might Also Like