Траен рентабилен стъклопласт стъпка в публикации и Т за електрическа ограда

Pulwell фибростъкло електрическа ограда step-in постове са леки, самостоятелно изолация и лесен за използване. На крак стъпка ви позволява да вмъквате лесно в най-трудната от субстрати за временно електрическа ограда. Този step-in ограда Публикувай е идеален за контролирани паша и пасища управление...

Информация за продукта

Pulwell фибростъкло електрическа ограда step-in постове са леки, самостоятелно изолация и лесен за използване. На крак стъпка ви позволява да лесно да вмъкнете в най-трудната от soilground за временна електрическа ограда. Този step-in ограда Публикувай е идеален за контролирани паша и пасища управление. Освен това тя може да се използва за огради, сезонни осветление и др.
Смея step-in електрическа ограда постове са изработени от високоякостни фибростъкло пръти с трайни пластмасови инжекция моделиран.


Вид продукт: Фибростъкло стъпка в ограда постове
Материал:фибростъкло подсилени полимер (GFRP)
Повърхност:гладка
Размер:9.5 мм до 12 мм диаметър.
Форма:направо в конкретната дължина с края на един молив и крак стъпка част
UV свойство:UV инхибитор с или без полиестерни повърхност воал
Приложение:преносими електрически фехтовка, временни ферма фехтовка
Опаковка: връзки и палети


Свържете се с нас за повече подробности

траен рентабилен стъклопласт стъпка в публикации и т за електрическа ограда идва от Pulwell - една от професионалните производители и доставчици в Китай. Предлага персонализирани услуги, ние каним ви да ни качество продукти, произведени в Китай на едро и проверка на ценоразпис и котировка с нашата фабрика.

Hot Tags: траен рентабилен стъклопласт стъпка в публикации и Т за електрическа ограда доставчици Китай, производители, завод, на едро, персонализирани, ценоразпис, Цена, котировка, произведени в Китай
Запитване

You Might Also Like