Функционални, икономически ефективни системи за твърди кабелни канали от фибростъкло

Фибростъклопроводната система Pulwell се състои от FRP тръбопроводи, съединители, втулки и дистанционни елементи. Проектиран е да осигури енергийни, телекомуникационни и транзитни комунални услуги, както и търговски и индустриални пазари с надежден, лесно инсталиран носител за надземни и надземни приложения.

Информация за продукта

Защо тръба от фибростъкло (GFRP)

Поради своето превъзходство в сравнение с други материали на практика във всяка област, фибростъклопроводът все повече се разглежда като най-добрият вариант за безброй проектиПродуктите от подсилени с фибростъкло тръбопроводи предлагат многобройни предимства пред алтернативи в областта на безопасността, дълголетието, здравината, гъвкавостта, издръжливостта и теглото.

Основните предимства на тръбата от фибростъкло включват:

Високоустойчивост на удар и смачкване

Неметален. Няма да ръждясва или корозира

Непроводящ, осигуряващ безопасна система

Висока якости висока твърдост

Лек

Cзащита от корозия

Ниска степен на топлинно разширение

Нисък коефициент на триене, без изгаряне

Толеранс при широка температура (-60до 200)

Огнеустойчив и нетоксичен

Висока твърдост

Без поддръжка

Възможност да запази формата си след удар или компресия


Защо Pulwell Fiberglass (GFRP) Conduit System

Как правим тръбопровода от фибростъкло

За разлика от традиционния процес на навиване на FRP, Pulwell произвежда високопроизводителни продукти от фибростъкло, използвайки непрекъснат производствен процес на навиване, за да достигне постоянно висококачествен продукт. Благодарение на нашата патентована технология с комбинация от технология за пултрузия и навиване, нашият процес на изтегляне е способен да проектира различни армировки като еднопосочни влакна, непрекъсната нишка, както и спирално навиване на влакна от няколко градуса до 90 градуса и води до стабилен изход от тръба от фибростъкло с постоянна дебелина на стената. Нашият процес е изключително гъвкав и лесно приспособим за ефективно създаване на продукти с различни, персонализирани спецификации. Това ни позволява да предоставяме решения за конкурентни цени за нашите клиенти, които могат да бъдат обърнати без прекалено удължено време за изпълнение.

frp_img2


На разположениеРазмери и степени наТръба от фибростъкло Pulwell

Вътрешен диаметър (ID, mm)

Дебелина на стената (mm) при различни степени на твърдост на пръстена

25Kpa

50Kpa

100Kpa

100

3

4.5

7

125

3.5

5

7.5

150

4

5.5

8

175

4.5

6

8.5

200

5

6.5

9

225

5.5

7

9.5

250

7

8.5

11

На разположениеАксесоари

Фибростъклоръкавсъединители

Разделители за канали

Push-fit уплътнение


Hot Tags: функционални, рентабилни фибростъклени твърди системи за кабелни тръбопроводи Китай, производители, фабрика, търговия на едро, персонализирани, ценоразпис, цена, оферта, произведени в Китай
Запитване

You Might Also Like