Фибростъкло (GFRP) Канал

Инфраструктурната индустрия до голяма степен разчита на преноса. Лека, но жилава, фибростъкло канални системи често са по-рентабилни и трайни от традиционните PVC, MPP, PE или стоманени колеги. Pulwell фибростъкло система се състои от FRP проводници, съединения, втулки и дистанционни. Той е предназначен да предоставя електротехника, телекомуникации и транзитни комунални услуги, както и търговски и индустриални пазари с надежден, лесно инсталиран превозвач за подземно и надземно приложение.

Информация за продукта

Имоти Сравнение на Pulwell фибростъкло канал с традиционни канали

 

Pulwell фибростъкло Cпо-добра, по-безопасна, по-икономична и по-дълга-продължителен отвсички предишни традиционниКаналS. Нашата фибростъкло канал не само изпълнява както и по-добре от другите "традиционни" продукти, но също така предлага разширени ползи, че гамаот значителни общи икономии на разходи до намаляване на въздействието върху околната среда.

图片110

Предимства, използвайки Pulwell фибростъкло канална система

Най-дълъг жизнен цикъл на всяка система от тръбопроводи:екологично устойчив, непроводим и не-корозивен! Просто прескача и преуспява други системи!

Най-ниска инсталирана цена:По-малко опори и фитинги, съчетани с лесен монтаж, значително намаляват разходи в сравнение с други системи за пренос. 

Най-високо съотношение сила спрямо тегло на всяка система. Запазва формата след удара и няма да се деформира.

Най-безопасният за инсталиране система:лекото тегло на фибростъкло в сравнение с PVC и стомана води до повишена работа производителност, по-малко наранявания и намалена умора на.

Широк диапазон на работната температура:-600.2008Да200 °C, докато PVC е класиран само до 90°C. Може да се инсталира в горещо и студено без загуба на механични свойства. Не се свива или да стане чуплива.

Няма сливане на кабели при условия на повреда.Кабелите няма да се придържат към стената на проводника.
НесъдържащиПроводимост:Фибростъкло тръба е отличен изолационен материал.
Нисък коефициент на триене:Кабели за придърпване по-нататък от PVC. Позволява по-малко люкове, по-ниски разходи за материали и по-ниски разходи за труд.

Лесно монтиране:Тръбопровод и фитинги са лесно да се намали и да се съединят в полето.Съединение с право на ръкава с бързо уплътнение с натискане на бутон.

u=1204264682,1868222968&fm=193_副本

Нисък коефициент на топлинно разширение:по-малко от PVC и сравними със стоманата, води до по-малко хардуер.
Доказателство за гризачи/гниене.
Ниска токсичност:фибростъкло канал не освобождава вредни токсини като хлор и бром, когато се изгаря.

Рентабилни - Всички надеждни спестявания

   Изключително лек за работа и по-ниски разходи за обработка图片7_副本

   Лесно се реже, по-бързо да се инсталира и най-ниски разходи за монтаж

   Лесни връзки - Без лепило или резби и бързо избутване мореLLСъбрание

   Достъпни материални разходи

   Разширени разстояния на разредка за поддръжка

   Най-добра обща стойност и възвръщаемост на инвестициите с:

По-ниска поддръжка

По-добра, по-последователна ефективност, която намалява аварийното възстановяване

Приложения на Pulwell фибростъкло канална система

 

Предимствата, предлагани от системата Pulwell fiberss канал, включително устойчивост на корозия, рентабилност, по-ниско тегло и разширени поддържащи разстояния допринасят за нарастващата употреба на борда и спестявания, промишленост от промишлеността, за захранване, телекомуникации и транзитни комунални услуги, както и търговски и индустриални пазари.

 

Основни приложения:

Транспорт/инфраструктура

Пристанищни власти/крайбрежна среда

Търговски проекти като летища, стадиони, безизкопни, университети

Промишлени проекти като пречиствателни станции за отпадъчни води, химически заводи, хранителна промишленост, целулозно-хартиени заводи

Полезност/Центрове за данни


Hot Tags: фибростъкло канал, GFRP канал, кабел канал, твърди доставчици на тръби Китай, производители, фабрика, търговия на едро, персонализирани, ценова листа, цена, котировки, направени в Китай
Запитване

You Might Also Like