Висока якост Базалт влакна армирани полимерни композитни Арматура за армиране на бетон

Pulwell BFRP композитни арматура се прави от високоякостни Базалт влакна заедно с изключително трайни смола, епоксидни. Базалт влакна придават сила да арматура докато епоксидна смола придава свойства за устойчивост на отлични корозия в тежки химически и алкални среди. BFRP арматура...

Информация за продукта

PulwellBFRP композитни арматура се прави от висока якост Basaltfibersalong с изключително трайни смола, епоксидни. Basaltfibers impartstrength към арматура докато Epoxyresin придава отлични corrosionresistance свойства в тежки химически и алкални среди. BFRP арматура значително подобрява дълголетие ofcivil инженерни конструкции където корозия е основен фактор.


На Pulwell вBFRP арматурни е нещо като електрически изолатор, който има nonmagnetic, висока киселина-устойчивост, устойчивост на алкални. BFRP е високо разрешително за концентрацията на влага на циментова замазка andamp; проницаемост, дифузия на въглероден диоксид. Дипломни работи може да предотврати стоманобетонова конструкция от подкопава да подобри своята издръжливост.


Базалтова №14предлагат значителни предимства пред стоманена арматура в различни приложения.
1.Много по-висока якост на опънот стомана или фибростъкло арматура със същия диаметър.
2.Сила + нула ръждясване позволява по-тънки, по-леки панели и палуби.
3. Много по-лек от стоманена арматура.
4.Няма постоянна деформация, когато се наведе.Диаметри до 12 мм могат да бъдат навити за експедиране и използвани в дълги поредици като мостове и море стена капачки. Арматураестествено ще оправям когато отмотава.
5.Точно същото топлинна коефициент на разширение като бетон.
6. BFRP арматурае естествено устойчив на корозия, ръжда, алкални и киселини. Химически инертна, базалт №14 са съвместими с бетони с различни стойности на рН. BFRP арматура има по-добри Алки устойчиви собственост от GFRP арматура
7.Не абсорбира и прехвърляне на влагакато стъклени влакна. Изложени влакна няма да създадете път за вода да проникне и да унищожи бетон.
8.Не провежда електричество.
9.Стаи за магнитен, не предизвиква полета, когато са изложени на RF енергия,така че може да бъде използвана в приложения като ЯМР стаи и около RFID четци.
10. Лесно нарязани по дължина в полето с общи средства.

Вид продукт:композитни арматура
Материал:Базалт fiberreinforced полимер (BFRP)
Повърхност:пясък обложен груб
Размер:6mm до 32mm диаметър в специфични дължини
Форма:направо в конкретната дължина или ролки
Опаковка: снопове или палети


КогатоBFRP №14използва за засилване на бетон, базалтова арматура армировка е разширен вариант на стоманена арматура. Идеален за:

Хидравлично инженерство, особено структури построена в или в близост до морска вода
Магистрала армировка, особено високоскоростни пътища и стоманобетонни изложени на Deicing соли
Приложения, подложени на други агенти, корозивни
Приложения, изискващи ниска електрическа проводимост или електро магнитни неутралитет
Приложения в тунелиране / скучно, изискващи укрепване на временни бетонни конструкции
•Basalt армировка пръти също са алтернативно строителни решение в райони, склонни към земетресения и сеизмични рискове.


Свържете се с нас за повече подробности спец.

висока якост Базалт влакна армирани полимерни композитни Арматура за армиране на бетон идва от Pulwell - една от професионалните производители и доставчици в Китай. Предлага персонализирани услуги, ние каним ви да ни качество продукти, произведени в Китай на едро и проверка на ценоразпис и котировка с нашата фабрика.

Hot Tags: висока якост Базалт влакна армирани полимерни композитни Арматура за армиране на бетон доставчици Китай, производители, завод, търговци на едро, персонализирани, ценоразпис, Цена, котировка, произведени в Китай
Запитване

You Might Also Like