Начало > За нас

Нашата история

Pulwell е опитен производител на FRP pultrusions в Китай, който използва уникален производствен процес за производство на качествени подсилени с фибри полимер (FRP) композитни материали на разумна цена. С над 25-годишен опит в индустрията на пултрузията, нашите продукти предлагат практически решения на проблемите на клиентите. Нашият опит, иновации, качество и конкурентоспособност доведоха до водещо място в индустрията в еднопосочно подсилените pultrusions, сложни персонализирани профили на FRP профили и комбинирани продукти на руло.

Нашата фабрика

Pulwell се намира в град Чжуншан, Гуандун в Китай, където е близо до Хонконг, Шенжен и Гуанджоу, с площ от над 10 000 квадратни метра.


Нашият продукт

Нашата продуктова линия се състои от различни размери и форми на стъклопластови фибростъкло, въглеродни влакна, базалтово влакно (GFRP, CFRP, BFRP) композитни пръти, пръти, ленти , сложни профили и тръби, обвити с ролка, като:

1. Комбинирани арматури - арматура от фибростъкло, арматура от базалтови влакна, арматура от въглеродни влакна

2.FRP Укрепващи ленти - CFRP плочи, FRP ленти

3.GFRP дюбел пръчки и тротоарни връзки

4.FRP Напречни рамена, L ъгли, I лъчи, C канали

5. пръчки от стъклопласт като колове за растения - колове от дърво от фибростъкло, колове за лозе, ниски обръчи за тунели, градински колове

6. стълбови стълбове за огради за електрически огради, стълбове

7. Маркери за път

8.Стъклопластови тръби като дръжки за инструменти и телескопични удължителни стълбове

9.Pre-preg Обвити с руло композитни тръби (въглеродни влакна и фибростъкло)

10.Прили от стъклопласт като пръчки за римски щори, тежести, палки с драперия

11.Профилирани структурни FRP профили

12.Custom FRP продукти

Налични са всякакви комбинации от различни подсилвания като фибростъкло, въглеродни влакна, базалтово влакно, фибростъкло, въглеродни влакна, базалтови влакна хибрид и смола матрица като полиестер, винил естер, епоксид, фенолици, полиуретанова смола, както и различни цветове.


Приложение на продукта
Многопроцесовата технология на Pulwell , приложена към нуждите на клиента, води до успешни решения при взискателни изисквания. Отличните продукти и услуги на Pulwell ни позволяват да предлагаме реални решения в следните отрасли:

Строителство / Инфраструктура                


Композитни арматури
CRCP вратовръзки
Укрепване за бетон и зидария
Улуци / тапицерия на покрива
Дюбелни пръти за бетонни настилки
Резбовани пръчки и гайки
Пешеходни пътеки
Скални болтове

Електрически

Кабелни тави

Изолаторни пръти
Кръстосани ръце и захващащи пръти
Разделителни пръти / клинове
Предпазителни тръби
Капаци на трета релса
Превключете задействащите устройства


Потребител / Отдих:


Укрепващи пръти за трасета с моторни шейни
Валове за каяк
Постове за лампи
Плавайте летви
Удължителни стълбове

Маркери на алеята / Маркери за сняг


Градинарство / Селско стопанство:

Дръжки за инструменти
Детски колове / пръчки за цветя
Завеси / щанги за тежести / щора
Постове за огради
Градински краища

Рамки за зелена къща

Градински колове

Мрежеви опори, обръчи за покриване на редове


Устойчив на корозия:


дъсчени

Охлаждащи рамки на кулата и панел

Подреждане на листа


телекомуникации:

Антенна кутия, радомерна тръба

Рамка и панел на корпуса на оборудването


Нашият сертификат / контрол на качеството


Успехът на нашата продуктова линия се постига от високата степен на съгласуваност в качеството на продукта, която се постига чрез непрекъснато, автоматизирано производство и намалени разходи за конверсия на материали, свързани с високата производителност на Pulwell собствена пултрузия и процес на увиване на ролки. Нашият технически, инженеринг и качествен персонал гарантират квалификацията на материалите и качеството на продуктите до строгите спецификации на проекта. Използвани са най-съвременните търговски машини и собствено оборудване за персонализиран дизайн, за да се постигне ефективна обработка на последователни качествени композитни продукти.

Pulwell е сертифициран по ISO9001 и нашите продукти могат да отговарят на Rohs, Reach наредбите, както и на специфичните свойства на клиента.

Разполагаме със собствена лаборатория с машини за изпитване, която може да се използва за провеждане на изпитвания на суровини и готови продукти и това прави качествата на Pulwell качествено контролирани и постоянни, за да отговарят на необходимите специфични свойства на нашите клиенти.


Производствено оборудване

Разполагаме с 14 pultrusions линии, 3 линии за опаковане на ролки, както и много форми и свързани машини за осигуряване на различни довършителни операции като насочване, конус, шлайфане без център, пробиване, скосяване, боядисване, съвместно инжектиране, сглобяване и и т.н. в нашия отдел за довършителни работи.


Производствен пазар

Повече от 80% от нашите продукти се изнасят в северноамериканските страни, европейските страни, както и в Австралия, Нова Зеландия и други страни.


Нашата услуга

Можем да направим потребителски FRP продукти и да предоставим помощ при проектирането, инструментите и изработката от концепцията до завършването. Ние постоянно разнообразяваме и разширяваме възможностите си, за да отговорим на богат асортимент от композитни приложения.

Pulwell предоставя:


Високо качество

★ Конкурентна цена

★ Количество Отстъпки

★ Бързо обслужване


Философия на Пулуел:

● Ние вярваме в предоставянето на качествени продукти на справедлива цена, доставени там, където и когато нашите клиенти ги искат.

● Ние вярваме, че трябва да е лесно да направите поръчка без ограничителни правила, скрити условия или отнемащи време караници.

● Ние вярваме, че всеки клиент има право на същото ниво на обслужване, което очакваме за себе си.